Ulja za getribe

AVIA GEAR OIL MZ 80 W
Višenamjensko ulje za prijenosnike za upotrebu u sinkroniziranim i nesinkroniziranim mjenjačima, prijenosnicima razdjelnika i razni upravljački sustavima osobnih automobila, gospodarskih vozila, poljoprivrednih i građevinskih strojeva.
AVIA GEAR OIL MZ 90, 85W-90
Ulje za sinkronizirane i nesinkronizirane ručne mjenjače i normalno opterećene osovinske pogone, prijenosnike traktora, poljoprivrednih strojeva i građevinske opreme.
AVIA GEAR OIL MZ 140, 85W-140
Ulje za sinkronizirane i nesinkronizirane ručne mjenjače i normalno opterećene osovinske pogone, prijenosnike traktora, poljoprivrednih strojeva i građevinske opreme.
AVIA MULTIGEAR VG-FE 75W-90
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u ručnim mjenjačima osobnih automobila kao i u osobnim automobilima s prednjim pogonom i mjenjačima s integriranim diferencijalom.
AVIA MULTIGEAR SL 75W-80
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u mehaničkim mjenjačima kamiona i autobusa sa i bez intradera.
AVIA SYNTOGEAR FE 80W-90
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u sinkroniziranim i nesinkroniziranim mjenjačima, kao i u aksijalnim pogonima gospodarskih vozila, autobusa, poljoprivrednih i građevinskih vozila i strojeva.
AVIA SYNTOGEAR FE 75W-90 EP
Ulje za mjenjače visokih performansi klasificirano SAE 75W-90 za uporabu u pogonskim osovinama s normalnim i hipoidnim zupčanicima kao i u sinkroniziranim i nesinkroniziranim prijenosima kamiona, autobusa, strojeva i putničkih automobila.
AVIA SYNTOGEAR ZVM 75W-80
Ulje za mjenjače visokih performansi posebno za gospodarska vozila sa ZF ručnim mjenjačem.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA