Antifrizi

AVIA ANTIFREEZE APN
AVIA ANTIFRIZ APN je medij za zaštitu radijatora, bez nitrita, za korištenje tijekom cijele sezone u modernim, vodom hlađenim motorima. Prije punjenja AVIA ANTIFRIZA APN u rashladni krugi, mora se pomiješati s vodom, po mogućnosti destiliranom, demineraliziranom ili potpuno desaliniziranom vodom.
AVIA ANTIFREEZE NG- KONCENTRAT
AVILUB ANTIFRIZ NG je posebno razvijen i posebno je pogodan za vozila grupe Volkswagen proizvedena u ili nakon modelne godine 2008. Proizvod je pogodan i za Scania gospodarska vozila.
AVIA COOLANT APN-S - KONCENTRAT
Rashladno sredstvo bez silikata za upotrebu u konvencionalnim motorima od lijevanog željeza, aluminija ili kombinacije oba metala i u rashladnim sustavima od aluminijskih ili bakrenih legura. Posebno je razvijeno za visoko opterećene aluminijske motore. AVIA COOLANT APN-S pouzdano štiti od smrzavanja, pregrijavanja i korozije.
AVILUB ANTIFREEZE NG -27 °C
Rashladno sredstvo bez nitrita za cjelogodišnju upotrebu u modernim, vodom hlađenim benzinskim i dizelskim motorima. AVILUB ANTIFRIZ NG -27 °C pouzdano štiti rashladni sustav motornih vozila od smrzavanja i pregrijavanja. Njegova učinkovita formulacija sprječava koroziju i naslage u rashladnim kanalima. Proizvod je ready to use( nije koncentrat).
AVILUB ANTIFREEZE NG -37 °C
AVILUB ANTIFRIZ NG -37 °C je posebno razvijen i posebno je pogodan za vozila grupe Volkswagen proizvedena u ili nakon modelne godine 2008. Proizvod je pogodan i za Scania gospodarska vozila. Proizvod je ready to use( nije koncentrat).

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA