Motorno ulje

AVIA DYNETIC-BM PREMIUM 0W-30
Posebno motorno ulje visokih performansi te niske viskoznosti koje štedi gorivo. Posebno je razvijeno imajući na umu napredne turbo motore. Zbog širokog raspona specifikacija, AVIA DYNETIC-BM PREMIUM 0W-30 može se koristiti u mnogim modernim automobilskim motorima.
AVIA DYNETIC-BM SUPERIOR 0W-20
Motorno ulje visokih performansi s posebnim aditivima za upotrebu u modernim dizelskim i benzinskim motorima osobnih automobila i lakih kamiona.
AVIA DYNETIC-CP 0W-30
Razvijeno konkretno s obzirom na motore Euro 6 Blue HDi DW10F iz PSA grupe (Peugeot / Citroën). Ovo motorno ulje visokih performansi s niskim sadržajem SAPS-a odlično produljuje intervale izmjene ulja. AVIA DYNETIC-CP 0W-30 nudi vrlo dobru čistoću motora i izvrsna zaštita od trošenja, čak i pri teškim radnim uvjetima.
AVIA DYNETIC-CP 5W-30
Motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om i smanjenom HTHS viskoznošću za primjenu u modernim benzinskim i dizel motorima osobnih automobila.
AVIA DYNETIC-FO 0W-30
Ekonomično motorno ulje visokih performansi s niskim trenjem. AVIA DYNETICFO 0W-30 prikladno je za sve nove EURO 6 TDCI Duratorq Ford motore (od 2014.).Pogodno i za druge automobilske motore, ako je dopuštena uporaba motornog ulja klase viskoznosti SAE 0W-30
AVIA DYNETIC-FO 5W-30
Posebno visokoučinkovito motorno ulje niske viskoznosti za upotrebu u benzinskim i dizel motorima. AVIJA DYNETIC-FO 5W-30 odlikuje se učinkovitom zaštitom od korozije i habanja te moderni aditivi također jamče čist motor.
AVIA DYNETIC-FO ECO 5W-20
Posebno motorno ulje visokih performansi s niskim trenjem za upotrebu u novim Ford EcoBoost motorima, za koje je propisano motorno ulje prema Ford WSS-M2C 948-B.
AVIA DYNETIC-GM 5W-30
Visokoučinkovito motorno ulje za uporabu u benzinskim i dizelskim motore u osobnim automobilima i kombijima.
AVIA DYNETIC-GM D1 5W-30
Visokoučinkovito motorno ulje za upotrebu u modernim benzinskim motorima. AVIA DYNETIC-GM D1 5W-30 motorno je ulje visokih performansi na bazi HC sintetičkih ulja s najsuvremenijim paketom aditiva.
AVIA DYNETIC-HS 5W-40
AVIA DYNETIC-HS 5W-40 je motorno ulje visokih performansi za primjenu u dizelskim i benzinskim motorima osobnih automobila i kombija.
AVIA DYNETIC-HX 10W-40
Motorno ulje niskog trenja za korištenje tijekom cijele godine u teško opterećenim benzinskim i dizelskim motorima osobnih automobila i lakih gospodarskih vozila.
AVIA DYNETIC-LL FE 0W-20
Posebno motorno ulje visokih performansi za korištenje u najnovijim 2.0 TFSI (140 kW) i 3.0 TDI CR (160 kW) benzinskim i dizelskim motorima VW grupe (modeli VW i Audi).
AVIA DYNETIC-RN 5W-30
Motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za upotrebu u modernim benzinskim i dizelskim motorima osobnih automobila.
AVIA DYNETIC-VC 0W-20
Posebno za benzinske i dizel motore s izravnim ubrizgavanjem Volvo arhitekture motora (VEA = Volvo Engine Architecture). Prikladno i za automobilske motore drugih proizvođača za koje se koristi klasa viskoznosti SAE 0W-20.
AVIA DYNETIC-XT PREMIUM 5W-30
AVIA DYNETIC-XT PREMIUM 5W-30 prikladno je za motore sa ili bez naknadnog tretmana ispušnih plinova za koje je potrebno motorno ulje prema ACEA C2 / C3.
AVIA HEAVYLINE LSP TERA 5W-30
Moderno SAPS motorno ulje visokih performansi za cjelogodišnju upotrebu u gospodarskim vozilima. AVIA HEAVYLINE LSP TERA 5W-30 je pogodan za upotrebu u Euro IV, V i VI motorima s optimiziranom emisijom.
AVIA HEAVYLINE LSP TERA-FE 5W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za cjelogodišnju upotrebu u teško opterećenim gospodarskim vozilima. AVIA HEAVYLINE LSP TERA-FE 5W-30 osigurava punu kompatibilnost s turbopunjačima, kompresorima i sustavima za naknadnu obradu ispušnih plinova.
AVIA HEAVYLINE MEGA 10W-40
Visokoučinkovito, glatko tekuće ulje široke primjene za dizel motore za cjelogodišnju upotrebu u motorima gospodarskih vozila.
AVIA HEAVYLINE SUPER 15W-40
SHPD (Super High Performance Diesel) - motorno ulje za cjelogodišnju upotrebu u dizelskim motorima s kompresorom i bez kompresora u gospodarskim vozilima, poljoprivrednim i građevinskim strojevima i autobusima.
AVIA MULTI HDC EXTRA 15W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za upotrebu u svim godišnjim dobima u dizel motorima s kompresorom i bez kompresora u motorima osobnih automobila i gospodarskih vozila.
AVIA MULTI LSP 15W-40
Moderno, univerzalno dizelsko motorno ulje s niskim SAPS-om za uporabu u gospodarskim vozilima, kao i u poljoprivrednim i građevinskim strojevima. AVIA MULTI LSP 15W-40 je dizelsko motorno ulje formulirano najnovijom tehnologijom aditiva s niskim sadržajem pepela te je bazirano na specijalnim baznim uljima s niskim sadržajem sumpora i niskim sadržajem aromata.
AVIA MULTI LSP ULTRA 10W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za upotrebu u gospodarskim vozilima i dizel motorima u građevinskim strojevima. AVIA MULTI LSP ULTRA 10W-30 formulirano je najnovijom tehnologijom aditiva s niskim sadržajem pepela te je na bazi pažljivo odabranih visokokvalitetnih baznih ulja.
AVIA TI SUPER 20W-50
Multigradno ulje za dizel motore klase viskoznosti SAE 20W-50 za gospodarska vozila.AVIA TI SUPER 20W-50 brine o svima temperaturama i uvjetima opterećenja koje se mogu pojaviti te se također odlikuje dobrom sposobnošću čišćenja i izvrsnom zaštitom od habanja.
AVIA TI SUPER 20W-50
Multigradno ulje za dizel motore klase viskoznosti SAE 20W-50 za gospodarska vozila. AVIA TI SUPER 20W-50 je dokazano ulje za dizel motore bazirano na visokoj kvaliteti mineralnih ulja te snažnim paketom aditiva.
AVIA TURBO CFE PD 5W-40
Visokoučinkovito motorno ulje za cjelogodišnju upotrebu u benzinskim i dizelskim motorima osobnih automobila. Prikladno i za mnoge kombije (poštujte upute proizvođača!)
AVIA TURBO CFE XT 5W-40
Visokoučinkovito motorno ulje za cjelogodišnju upotrebu u benzinskim i dizelskim motorima osobnih automobila i kombija. Posebni aktivni sastojci sadržani u formulaciji pouzdano štite motor od habanja i korozije te osigurava vrlo dobru čistoću motora.
AVIA TURBOSYNTH CFE 10W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za korištenje tijekom cijele godine u dizel motorima s kompresorskim i beztlačnim punjenjem te motorima gospodarskih vozila, građevinskih strojeva i autobusa.
AVIA TURBOSYNTH CFE 10W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za korištenje tijekom cijele godine u dizelskim motorima gospodarskih vozila, građevinskih strojeva i autobusa. Proizvod je također primjenjiv i u dizel motorima osobnih automobila.
AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 10W-40
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim sadržajem SAPS-a za korištenje tijekom cijele sezone u jako opterećenim dizelskim motorima gospodarskih vozila. Posebna formulacija s ograničenim sadržajem sulfatnog pepela, sumpora i fosfora čini AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 10W-40 idealno standardno motorno ulje za vozila sa sustavima naknadne obrade ispušnih plinova.
AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 5W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za cjelogodišnju upotrebu u gospodarskim vozilima sa ili bez sustava za naknadnu obradu ispušnih plinova.
AVIA TURBOSYNTH LTQ-U 5W-40
Motorno ulje visokih performansi koje štedi gorivo te se koristi tijekom cijele godine u teškim dizelskim motorima. Pogotovo na niskim temperaturama, AVIA TURBOSYNTH LTQ-U 5W-40 pruža izvrsnu zaštitu.
AVIASYNTH F 5W-30
Specijalno motorno ulje visokih performansi za upotrebu tijekom svih godišnjih doba u benzinskim i dizelskim motorima.
AVIASYNTH LS 0W-40
Visokoučinkovito motorno ulje za cjelogodišnju upotrebu u benzinskim i dizelskim motorima osobnih automobila i kombija.
AVIASYNTH LSP 5W-30
Motorno ulje visokih performansi s posebnim aditivima za cjelogodišnju upotrebu u turbo benzinskim i dizel motorima osobnih automobila i kombija.
AVIASYNTH LSP 5W-30
Motorno ulje visokih performansi s posebnim aditivima za cjelogodišnju upotrebu u turbo benzinskim i dizel motorima osobnih automobila i kombija.
AVIASYNTH PD 0W-30 -Longlife
Posebno visokoučinkovito motorno ulje niske viskoznosti sa smanjenom HTHS viskoznošću za cjelogodišnju upotrebu. Koristi se u benzinskim i dizelskim motorima osobnih vozila VW grupe, u vozilima za koje je propisano prema VW standardu 503 00 / 506 00 / 50601. AVIASYNTH PD 0W-30 ne smije se koristiti u motorima iz serija prije 2000 godine.
TRACTAVIA 10W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 10W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjih osovina traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.
TRACTAVIA EXTRA 15W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 15W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjih osovina traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.
TRACTAVIA FE 10W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 10W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjim osovinama traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA