Masti za visoke temperature

SYN-setral-PU 2

Setral
Grupa proizvoda:Masti
Podgrupa proizvoda:Masti za visoke temperature
Primjena:Masti za prijenosnike, Podmazivanje električnih komponenti i priključaka, Podmazivanje ležajeva, Podmazivanje prijenosnika, Podmazivanje spojeva, Podmazivanje spojeva, kliznih površina, armatura
Industrijska grana:Automobilska industrija, Drvna industrija, Građevinska industrija, Poljoprivredna industrija, Tekstilna industrija, Tiskarska i ambalažna industrija
Proizvođač:Setral

 Specijalna sintetička mast na bazi poliureje koja je namijenjena za podmazivanje na širokom temperaturnom rasponu. Mast je namijenjena širokom spektru primjene, a neke od tipičnih primjena ove masti su podmazivanje: ventilatora i električnih aparata, klima uređaja, perilica posuđa i rublja. Osim za podmazivanje kućanskih aparata preporuča se za podmazivanje strojeva građevinske i tekstilne industrije. 

Ova specijalna mast razvijena je za podmazivanje ležajeva koji rade u nepovoljnim uvijetima te pod utjecajem vode i vodenih para. Mast je idealna za podmazivanje elektromotora.

Mogućnosti ove specijalne masti:

Mast svojom kvalitetom smanjuje trenje i habanje. Mast ima svestranu mogućnost primjene. Mast je otporna na vodu i odlično štiti od utjecaja korozije. Mast je otporna na oksidiranje. Mast ima visoki nDm faktor. Mast svojom kvalitetom može produžiti ciklus ponovnog podmazivanja.

Radna temperatura ove specijalne masti je od -40°C do +180°C

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA